søndag den 16. april 2017

Fotografering kan være en stor rekreativ aktivitet

Du må ikke Tage Nogen Billeder, Før Du Læser Dette


Fotografering kan være en stor rekreativ aktivitet, der helt unik kunst til dine vægge. Du bliver nødt til at tage tid og sætte nogle indsats for at lære de tricks, som andre bruger. Denne artikel er fyldt med nogle fornuftige tips om at tage fantastiske billeder skud.

Digitale teknikker, der kan give dine fotos et unikt og manipuleres i software til at gøre dem til at ligne de traditionelle kunstformer.Der er en bred vifte af foto-redigering af programmer derude, men standarden anses for at være Adobe Photoshop. Du kan forvandle dine billeder til kunstneriske portrætter med et enkelt klik på kunst ved at bruge funktioner som "filter".Eksperimentere med funktionen manuelt. Indendørs belysning kan sommetider medføre, at dine billeder til at se gule og fluorescerende inventar. I stedet for at forstærke lyset i rummet, justere hvidbalancen på kameraet for at få en helt anden atmosfære. Dette vil give dine fotos til at se mere professionelle ud om dem.

Bør du nyde at tage billeder.Optagelse af billeder bør give dig mulighed for at fange essensen af en mindeværdig begivenhed i dit liv, og gennemgå dem senere skal give dig en følelse af varm nostalgi. Have det sjovt, når du tager billederne og vil snart vil falde i kærlighed med fotografering.

Tage billeder af mærkelige og spændende ting, når man fotograferer på ferie. Nogle ting kan synes ubetydelige, på det tidspunkt du skyde billedet, men når du tænker tilbage på din rejse, disse billeder vil genskabe en bestemt stemning eller hukommelse for dig.

Tage et par billeder af alle de fede souvenirs, du har købt på din rejse. Denne kreative projekt er med til at skabe en mere mindeværdig forbindelse med objekter og seværdigheder fra din souvenirs, som du kan nyde, når du vender hjem.

Off-centrer dine billeder


Centrering er generelt forventet, og derfor ikke så interessant i et foto. Off-centrer dine billeder gør dem mere interessante element for seeren.

Du er nødt til at finde en sund blanding af lukkertid, blændeværdi og lukkertid.Disse er de tre funktioner, der drev eksponering af billeder du bestemme dit billede er blevet udsat. Du ønsker ikke at undgå enten at overeksponere eller undereksponere billedet, undtagen i visse særlige tilfælde.

Når du tager billeder i fluorescerende belysning, kan du prøve at justere hvidbalancen for din indstilling. Fluorescerende lys, der er kastet i blåt og grønt lys, så emnet vil blive vist "køler-tonet," uden at skulle kompensere for de færre røde toner fra dit kamera.

Lære sammensætning, og at mindre er mere, når det kommer til dine billeder. Enkelhed kan omsættes til elegance, så holder de skud, som er så enkel som muligt.

Spille rundt med alternative tilgange til udtryk, perspektiver og udtryk.

Der er tre vigtige punkter at huske på, når de er omfattet af et billede af et landskab. Disse tre faktorer er i forgrunden, i baggrunden, og en forgrund. Disse principper er grundlæggende for både kunst og fotografi.

Du kan sætte et nyt spin på et gammelt emne, eller prøv en unik vinkel. Eksperimentere med disse teknikker på forhånd, så du har bedre styr på, hvordan de vil påvirke billedet.

Røde øjne kan helt ødelægge et fremragende billede, der måske har fået indrammet på anden måde. Undgå røde øjne ved ikke at bruge flash, men hvis du skal bruge flash, må ikke få motivet til at se ind i linsen direkte. Mange nye kameraer, der også omfatter et rødt øje, der er indbygget i dem for at fjerne problemet helt.Prøv at være kreativ med forskellige typer af lukkertid


Prøv at være kreativ med forskellige typer af lukkertid på dit kamera. Samtidig med en hurtig lukkertid er normen, en langsommere hastighed og tilbyder en bred vifte af forskellige effekter. Vidste du se, at fyr på den person, ridning en cykel, der var kommet forbi i et hurtigt tempo?Resultatet vil være, at cyklisten er skarp og klar, men den baggrund synes stribede, hvilket skaber en hurtigere virkning.

At finde den helt rigtige kamera for dig selv, er nødvendige for at blive en god fotograf.Hver fotograf har deres præferencer, når det kommer til at vælge et brand, som film, de foretrækker. Der er faktisk ikke sandt fordel ved at bruge en film brand frem for et andet.

Skyde op fra et billede på en opadgående vinkel for at give den genstand af det foto, en følelse af magt.Hvis du ønsker at fremmane en følelse af lidenhed, skyde emnet fra neden.

Dette easy fix virkelig kan gøre en enorm forskel i kvaliteten af dine billeder.

Vide, hvornår det er nødvendigt at bruge flash, og når det ikke gør. Ikke bare slukke for den og ikke revurdere det nogensinde igen. Der er nogle situationer, hvor et billede.

En beskyttende case er afgørende for at forhindre eventuelle skader på dit udstyr. Du kan nemt finde et godt udvalg af cases, både i enhver elektronik butik.

Vide, hvor langt dit flash strækker sig, når du bruger det i mørke. Dit foto kan virke mørke, hvis dit flash ikke kan producere nok lys.Tag dig tid til at eksperimentere med dit kamera og flash vil udføre.

Nat fotografering præsenterer en unik atmosfære.

Det kan være svært at tage kvalitet billeder af mad. Fødevarer har en tendens til at visne, visne, herunder visnen og smeltning, især hvis de er under en varm belysning. Når du har alt sat op, sikrer, at belysningen er i orden, og så kan du introducere mad.

Fotografering er en dejlig hobby for hele familien. Få dine børn deres egne kameraer, selv hvis de er kun disponibel, kan være en fantastisk måde at starte din børn med en hobby, der varer hele livet.

Investere i en kvalitet stativ, når du er virkelig seriøs omkring at ville fantastiske billeder. Stativer til at fungere virkelig godt for én bestemt ting: at støtte dit kamera. Dette vil hjælpe, hvis du er under lange skud eller med svagt lys. Et stativ er også uvurderlig, til selvportrætter og tidsindstillede billeder eller selvportrætter.

Som nævnt tidligere, fremragende fotografering er bygget på et fundament af viden og egentlig indsats. Der er antydninger i prisen, der kan hjælpe dig med nu, samt et par, vil du nødt til at arbejde på at perfektionere. Altid huske, at du er formodes for at have det sjovt. Med alle de tips frisk i dit sind, vil du finde succes i fotografering på ingen tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar